Vajinal orgazm için bir erkeğin cinsellik hakkında bir bilgiye sahip olmasına bile gerek yoktur

Vajinal orgazm için bir erkeğin cinsellik hakkında bir bilgiye sahip olmasına bile gerek yoktur. Vaginal orgazm için sünnet derisinin vajinal duvarlara temas etmesi yeterlidir.

Yahudi yazar Maya Melamed'in " For the Love of a Foreskin" yazısından şöyle diyor:

"Erkeğim içimdeyken, ikimizin de hareketsiz kaldığı ya da olabildiğince hareketsiz kaldığı uzun anları seviyorum. Erkeğimi onunla seviyorum, sünnetsiz. Yahudi bir erkekle çıkmak, sünnet derisine sahip biriyle birlikte olma şansını kaybetmektir."

Türk yazar Nil Gün "Sünnet" kitabında şöyle diyor:

"Vajinal orgazmı tercih eden kadınlar sünnetsiz erkekleri tercih ediyor. Sünnetsiz erkekleri tercih eden kadınlar vajinal orgazma ulaşmak için üstte olmayı tercih ediyorlar. Erkek sünnet derisi biz kadınlara Tanrı’nın armağanı."

Sünnetsiz erkekle seks yapan kadın çok fazla zevk aldığı için üstte olmak ister. Kadının üstte olduğu pozisyonda erkeğin bir şey yapmasına gerek yoktur. Üstte olan kontrolü elinde bulundurandır. Erkek kontrolü kadına vererek kadının hız ve derinliği ayarlaması olmasını amaçlar. 

Amerikalı yazar Kristen O'Hara, "Sex as Nature Intended It" kitabında şöyle diyor:

"Penisin sünnet derisi, bir kadının cinsel coşkusunun anahtarıdır. Kadın orgazmı, doğanın cinsel planının bir parçası olmalıdır; aksi takdirde kadınların cinsel organları orgazm yetenekleriyle donatılamazdı."



Kadınlar sünnetsiz partnerle daha iyi seks yapıyor

Dr. Diana Sarmiento, Blog Doktoru

2 Mart 2012

Geçen Ocak 2012'de International Journal of Epidemiology'de yayınlanan yakın tarihli bir çalışma, erkek sünnetsiz olduğunda hem erkeklerin hem de kadınların cinsel tatmininin daha fazla olduğunu gösteriyor.

Eşleri sünnetli olan kadınlarda cinsel işlev güçlükleri de daha sık görüldü. Bu bozukluklara örnek olarak orgazma ulaşamama, kayganlık eksikliği, ağrılı ilişki ve vajina spazmları gösterilebilir.