Erkek sünnet derisi ve kadın orgazmı


Neden bir erkeğin kadın karşısındaki en önemli silahı sünnet derisidir? Neden sünnet derisi paradan daha güçlü bir silahtır?

Kadınlar gerçekte ne ister? İngiliz kadın psikiyatır Yella Hewings "vajinal orgazm" diyor.

İspanyol kadın yazar Noemí Casquet şöyle diyor:

"Seks, var olan en güçlü kitle devrimi silahıdır."

Yazar Kim Anami şöyle diyor:

"Kadınların seksten pek zevk almadıklarını duyduğumda ve bana şimdiye kadar sadece klitoral orgazm yaşadıklarını söylediklerinde şaşırmadım. Klitoris iyi bir ısınmadır ama hiçbir zaman oyunun sonu olması amaçlanmamıştır. Kelimenin tam anlamıyla buzdağının sadece görünen kısmı. Vajinal orgazmlar çok daha yoğun zevk verenlerdir. Ve hayatınızı değiştirirler. Çünkü bunlar kendini gerçekleştiren orgazmlardır. O kadar derin, yoğun ve zevklidirler ki en derin, en gerçek parçalarınızı özgürleştirirler. Küçük ölüm ve yeniden doğuş en güçlü şekilde vajinanın içinde gerçekleşir. Kadın cinselliğinin gerçek ağırlığı ve gücü vajinadadır."





Penis vajinaya girdiğinde sünnet derisi geri çekilir. Cinsel ilişki sırasında vajinal duvarların doğal uyarıcısı inner foreskin yeşil, ridged band mor, outer foreskin kırmızı renk. Sünnet derisi, cinsel ilişki sırasında vajinal duvarların doğal bir uyarıcısıdır. 


Kadınların cinsel organından beynine sinyaller taşıyan 4 temel sinir vardır. Pudental sinir kadınlarda klitoris gelen uyarları iletir. Pelvik sinir kadınlarda vajina ve serviksden gelen uyarıları iletir. Vagus siniri kadınlarda serviks, rahimden gelen uyarıları iletir. Hipogastrik sinir kadınlarda rahim ve serviksden gelen uyarları iletir.


Kristen O'Hara, "Sex as Nature Intended It" kitabında şöyle diyor:

"Penisin sünnet derisi, bir kadının cinsel coşkusunun anahtarıdır. Kadın orgazmı, doğanın cinsel planının bir parçası olmalıdır; aksi takdirde kadınların cinsel organları orgazm yetenekleriyle donatılamazdı."


Kadınlarda serviks, vajina, klitoris uyarıldığında beyinde tepki veren bölümler.


Kadınlar gerçekte ne ister? Bilim insanı Paul Zak, vajinal orgazm olduğunu söylüyor.

Paul Zak, nörobilim toplantısında dinleyicilere "Daha fazla oksitosin salgılayan kadınlar daha mutlu" diyor. Oksitosin orgazm sırasında salgılanır. 

Kristen O'Hara, "Sex as Nature Intended It" kitabında şöyle diyor:

"Sünnet derisi, cinsel ilişki sırasında vajinal duvarların doğal bir uyarıcısıdır, bir kadının genel klitoral uyarımını arttırır ve bir kadının daha sık ve daha hızlı orgazma ulaşmasına yardımcı olur."


Seks Profesörü Debby Herbenick "Sex Made Easy" kitabında kendi kişisel deneyiminden bahsediyor: 

“Seks sırasında sünnet derisinin vajinal duvarlarım boyunca hareket ettiğini hissedebiliyordum. Benim için yeni ve harika bir duyguydu. Sünnet derisini hissetmek, vajinal ilişki sırasında orgazmı deneyimlemeyi de kolaylaştırdı. "

Bir, iki veya beş değil, kadınlar arka arkaya 20'den fazla orgazm yaşayabilir. Araştırmacılar, her 10 kadından yaklaşık yedisinin seks sırasında 20'ye kadar orgazm yaşayabileceğini söylüyor.

"Cinsel ilişki esnasında, doğal (sünnetsiz) penisli erkek, kadına doğal cinsel ilişkinin hazzını yaşatıyor." diyor Türk yazar Nil Gün. "Sünnetsiz erkekle sevişen kadın, sünnetsiz erkekten güçlükle ayrılabilir." diyor Yahudi filozof Moses Maimonides. Fransız yazar Michel Herve Bertaux Navoiseau ise şöyle diyor: "Antik çağlardan beri erkek sünnet derisinin kadın orgazmına katkıda bulunduğu bilinmektedir: Sünnetsiz erkekle sevişen kadın, sünnetsiz erkekten güçlükle ayrılabilir. "


Female(Kadın) pembe renk, Male(erkek) mavi renk

Seksin dört evresi vardır. Seksin evreleri, uyarılma evresi, plato evresi, orgazm evresi ve çözülme evresidir. Orgazm evresi cinsel hazzın en yüksek olduğu evredir. 

Yahudi filozof Isaac ben Yedaiah göre erkek sünnetinin amacı biyolojinin sadece kadınlara sunduğu bir ayrıcalık olan çoklu orgazmı engelemekti.

Yahudi filozof Isaac ben Yedaiah şöyle diyor:

"Sünnetsiz bir erkekle yatan kadın önce orgazma ulaşır. Fakat sünnetli bir erkekle yatan kadın orgazm olmuyor."

Sadece kadınlara bahşedilmiş bir hediye: Süper orgazm.

Zincirleme orgazm, seri orgazm, çoklu orgazm, süper orgazm… Farklı isimlerle anılsa da hepsinin temelinde peş peşe orgazm olma yatıyor. Kadın ve erkek arasındaki en belirgin fark erkeğin yeniden orgazm olabilmesi için çözülme evresini yaşaması gerektiğidir. Oysa kadın çözülme evresine ihtiyaç duymadan üst üste orgazm yaşayabilir. Kadınlar orgazm olup yeniden plato evresine dönüp, sonra yeniden bir orgazm yaşayabilirler.

Hareketli sünnet derisinin varlığı, sekste fark yaratır ve kadını daha çok uyarır. Kadınlar erkeklerden farklı olarak cinsel uyarı devam ettiği sürece art arda orgazm olabilirler. Orgazm ne kadar çok olursa, o kadar çok oksitosin salgılanır.



The only thing circumcision prevents is a lifetime of great sex.
Sünnetin engellediği tek şey, ömür boyu süren harika seks.


Sex is better with foreskin.
Seks sünnet derisi ile daha iyidir.

Vagina loves foreskin gliding.
Vajina sünnet derisiyle kaymayı sever.



Sünnet derisi penisin vajinaya girmesini kolaylaştırır, cinsel birleşme sırasında yaşanabilecek sürtünmeyi ve pişik oluşumunu azaltır, vajinanın sinir uçlarını uyarmaya yardımcı olarak, kadına verilen hazzı arttırır.


Sünnetli erkeklerle seks yaparken kadınlar çok daha fazla rahatsızlık, kızarma, acı, yanma hissediyor ve tahriş oluyor. 


End male genital mutilation.
Erkeklerin genital sakatlamasını sonlandır.





Billboardda  sünnetsiz erkekten ayrılamayan bir kadın.


Amerika'da erkek sünnetinin yasaklanmasını isteyen Amerikalı kadının elinde "Seks sünnet derisi ile daha iyidir. Dene!" yazıyor.

Kadınların iyi bir cinsel hayata sahip olduğu ülkelerin hepsi erkeklerin sünnetsiz olduğu ülkedir. 

Sex is with better with foreskin. Try it!
Seks sünnet derisi ile daha iyidir. Dene!


This is the inside of a vagina. It is ribbed specially for male foreskin. You may not prefer foreskin. But your vagina says otherwise.

Bu vajinanın içi. Erkek sünnet derisi için özel olarak nervürlüdür. Sünnet derisini tercih etmeyebilirsiniz. Ama vajinanız aksini söylüyor.


"Ribbed for her pleasure" condoms imitate what nature already provides.

"Onun (Kadının) zevki için nervürlü" prezervatifler, doğanın zaten sağladıklarını (sünnet derisini) taklit eder.

Ridged Band - Primary erogenous zone of the penis. Always lost to circumcision.

Ridged Band - Penisin birincil erojen bölgesi. Her zaman sünnete kaybetti.



The new Trojan condom for American men simulates the foreskin that was amputated from them at birth.

Amerikalı erkekler için yeni Truva prezervatifi, doğumda kesilen sünnet derisini taklit ediyor.



Neden Ridged Band nevrürlüdür?

Seks sırasında kadının çok fazla zevk alması ve vajinal orgazma ulaşması için nevrürlüdür.

Sünnetli erkeklerde Ridged Band yoktur.



Neden sünnetsiz erkeklerin penis başı çok yumuşak ve nemli?

Sünnet derisi penis başını yumuşak ve nemli tutar. Seks sırasında penis başı kadının servikine temas ettiğinde serviksin zarar görmemesi içindir