Türk kadınlarının cinsel sorunlar yaşamasının sebebi Türkiye'de erkeklerin sünnetli olmasıdır



I feel very bad for any woman who has not experienced intact sex. because sex with an intact male is by far way better than anything with a circumciced male 
Sağlam (sünnetsiz bir erkek ile) seks yaşamamış her kadın için çok üzülüyorum. çünkü sağlam(sünnetsiz) bir erkekle seks, sünnetli bir erkekle olan her şeyden çok daha iyidir.


Ve berbat, berbat. çünkü sünnet olmayı seçmediler. Ama acıtıyor.
And it sucks it sucks. because they didn't choose to be circumcised. but it hurts.

The reason of the foreskin and your vagina is ridged so your the foreskin is meant to go into these little ridges in your vagina creating lubrication the reason why you need lube is because your partner is not intact. 
Sünnet derisinin ve vajinanızın çıkıntısının nedeni, sünnet derinizin vajinanızdaki bu küçük çıkıntılara girerek kayganlaştırıcı oluşturması amaçlanmıştır. Yağlamaya ihtiyaç duymanızın nedeni, eşinizin sağlam (sünnetsiz) olmamasıdır.

My partner is intact we do not use lube sex is amazing and i have no problem.
Eşim sağlam (sünnetsiz), biz kayganlaştırıcı kullanmıyoruz. Seks harika ve sorunum yok.

Telling everyone that. i would not go back to someone who was circumcised. if he told me tomorrow that he wanted to be circumcised i wouldn't want to be with him because it's it's not comfy.
Herkese bunu söylüyorum. sünnetli birine geri dönmem. Yarın bana sünnet olmak istediğini söyleseydi onunla birlikte olmak istemezdim. Çünkü rahat değil.

And then the woman gets blamed for being dry. our bodies will get wet if you guys had the foreskin. it would get wet.
Ve sonra kadın kuru olduğu için suçlanıyor. Sünnet deriniz varsa vücudumuz ıslanacaktır. Islanır.