Sünnetli erkek orgazm olamaz ve cinsel doyuma ulaşamaz


Circumcision is sexual mutilation.
Sünnet cinsel sakatlamadır.


Sünnetin temel amacı penis sinirlerinin %75'ini yok ederek erkeğin orgazm olmamasını sağlamaktır.

A foreskin contains 75% of penile nerves, %100 most erogenous, 20000 nerve endings, 15 square inches of skin.
Bir sünnet derisi, penis sinirlerinin %75'ini, en erojen %100'ünü, 20000 sinir ucunu, 15 inç kare deriyi içerir.

Stop male genital mutilation.
Erkek genital sakatlamasını durdurun.




Bir erkeğin sünnet derisi uyarıldığında beyinde tepki veren bölümler yeşil renk.

Orgazm için temel tetikleyici nokta sünnet derisidir. 

Kadın ve erkeklerde seksin dört evresi vardır. Seksin evreleri, uyarılma evresi, plato evresi, orgazm evresi ve çözülme evresidir. Orgazm evresi cinsel hazzın en yüksek olduğu evredir. 

Boşalma, orgazm ve cinsel doyum aynı şey değildir..

Orgazm olmakla boşalmak aynı şey değildir. Sünnetli erkek sadece boşalır, orgazm olamaz. Boşalma, orgazm değildir. Orgazm beyinde hissedilen bir durum iken boşalma spermin vücuttan atılmasıdır. Sünnetli erkek orgazm olamaz ve cinsel doyuma ulaşamaz.

Cinsel Doyum

Kişi orgazm olduğunda da yine bu doyumu hissedebilir. Sünnetli erkek cinsel doyuma ulaşamaz.

Orgazmın Faydaları

Orgazm sırasında endorfin, serotonin, dopamin ve oksitosin salgılanır. Orgazmın hem kadın hem de erkek için pek çok faydası vardır.

- Bedensel ve ruhsal bir rahatlama sağlar.
- Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
- Stresi azaltır.
- Uyku kalitesini artırır.
- Kalp hastalıklarına karşı korur.
- Ağrı eşiğini yükseltir.

Orgazm ve tek eşlilik

Oksitosin orgazm sırasında hem kadınlarda hem de erkeklerde salgılanır ve çiftlerin duygusal bağlarını ve ilişkilerini güçlendirici rol oynar. Oksitosin, orgazmla birlikte yükseldiği için “aşk hormonu” olarak da bilinir. Alman araştırmacılar, oksitosin hormonunun tek eşliliği sağlamak gibi bir görevi olduğunu ileri sürüyor. Uzmanlar, aşk hormonu oksitosinin eşler arasındaki bağı güçlendirdiği, azlığının ise eşleri yeni arayışlara ve çok eşliliğe yönelttiği konusunda hemfikirler.




Sünnet derisi penis başını korumakla birlikte aynı zamanda erojen sinir uclarına da sahiptir. Erojen sinir uçlarnın bulunduğu inner foreskin yeşil, ridged band mor, outer foreskin kırmızı renk. Sünnetli erkekler erojen sinir uclarını kaybetmişlerdir.



Ridged Band 

Primary Erogenous Zone of Body.
Vücudun Birincil Erojen Bölgesi.

Around 20.000 Nerve-Endings.
Yaklaşık 20.000 Sinir ucu.

Ridged to stimulate the Head and Female G-Spot.
Baş ve Kadın G Noktasını uyarmak için çıkıntılı.



Glans


Sünnet derisi erkeklerde penisin glansını korur. 

Solda sünnetsiz, sağda sünnetten 5 yıl sonra nasırlaşmış ve duyarsızlaşmış penis glansı.

Sünnet edilmiş bir erkeğin kadın klitorisinin glansına eşdeğer kısmı olan penis glans bölgesi yıllar geçtikçe tamamen nasırlaşır ve duyarlılığı gittikçe azalır.

Sünnet Köreltir: Kesilen deri miktarına bağlı olarak, sünnet, erkeği penis derisinin %80 kadar veya daha fazlasından mahrum bırakır. Sünnet derisinin uzunluğuna bağlı olarak, onu kesmek, penisi %25 veya daha fazla kısa yapar. Özenli anatomik araştırmalar göstermiştir ki, sünnet bir metreden fazla damar, arter, ve kılcal damarları, 80 metreye yakın sinir uzunluğunu, ve 20,000’den fazla sinir ucunu yok eder. Üst-derinin kasları, bezleri, mukoz tabakası, ve epitelyal dokusu da bunların yanında tabii ki yok olmuştur.

Sünnet Hissizleştirir: Sünnet penisi radikal bir şekilde hissizleştirir. Üst-deri (sünnet derisi) amputasyonu, üst-derinin kendisindeki zengin sinir ağını ve sinir alıcılarını yok etmek anlamına gelir. Sünnet, neredeyse her zaman frenulumu ya yok eder ya da büyük zarar verir. Koruyucu üst-derinin kaybedilmesi glansı hissizleştirir. Sürekli dışarda kalan glansı (penis başı) kaplayan membran şimdi sürekli aşınma ve irritasyon ile karşı-karşıya olduğundan keratinleşir, sert ve kuru olur. Normal, sağlam bir peniste, mukoz zarın tam altında olan glanstaki sinir uçları, şimdi birbiri üstüne oluşan keratin tabakalarının altına gömülmüştür. Köreltilmiş glans(penis başı) şimdi donuk, gri ve sklerotik bir görünüm alır.

Sünnet Etkisiz Kılar: Sünnet ile büyük miktardaki penis derisinin amputasyonu, geri kalan deriyi kalıcı olarak hareketsiz hale getirir. Bu hareket kaybı, glansın normal olarak uyarıldığı mekanizmayı yok eder. Sünnetli penis sert hale geldiğinde, geri kalan hareketsiz hale gelmiş deri gerilir, bazen bu o kadar sıkı olur ki tüm penisi kaplamaya yetmez. Normalde penis gövdesi üzerinde kıl yoktur, ama bu şekilde, torba vs. üzerindeki kıllı deri de penise kadar çekilir. Cerrahi olarak dış ortama maruz hale getirilen glansın mukozası sebaceous bezlerini içermez. Üst-derinin emolyantları ve koruması olmadan, glans(penis başı) kurur, çatlamaya ve kanamaya meyilli hale gelir.

Şu anda “Ben sünnetli bir erkek olarak cinsel yaşamımdan memnunum” diyorsanız, yüzde 10 hazzın keyfini sürüyorsunuz ve bunun çok iyi olduğunu düşünüyorsunuz.

Bu kişiler doğduktan hemen sonra ya da çocukken sünnet edilenlerdir. Cinsellik azda olsa haz vericidir ancak doğanın yarattığı şekliyle kalmış olmanın yaratmış olacağı farkı bilemezler. Bu yüzden herhangi bir farkı ayırt etme sanşları hiç bir şekilde yoktur. Sünnetin hayat boyu verdiği bir diğer rahatsızlık da glansın gün içersinde iç çamaşıra sürekli sürtünme durumudur beyin bu duyguyu yıllar sonunda bilinçaltında bastırır ( ancak buna rağmen yinede bu rahatsızlık tecrübe edilir. ).






SÜNNET, erkekliği daha az hassas hale getirerek cinsel zevki azaltır.

Sünnet derisi çıkarılan erkekler daha az yoğun cinsel zevk hissettiklerini bildirdi.

Uzmanlara göre sünnet olan erkeklere kötü haberler geliyor - bu onları yatak odasında dezavantajlı duruma getiriyor.



Sünnet cinsel tatmini azaltır.




Sünnetli Erkekler Daha Az Zevk Duyar!



Sünnet Gerçekten Erkekler İçin Seksi Daha Az Zevkli Hale Getiriyor

Belçika'da yapılan yeni bir araştırmaya göre sünnet yatak odası zevkini gerçekten alıyor.