Neden Türk erkekleri aldatıyor?


Erojen sinirleri yok edilmiş bir erkek eşini aldattığı zaman suçlanabilir mi?

Bir kadın erkek sünnetini savunuyorsa aldatılmayı hak etmiştir.


Neden Türk erkekleri aldatmada dünya birincisi?

Türkiye'de erkeklerin erojen sinir uçları yok edildiği için. 

Sünnet derisi penis başını korumakla birlikte aynı zamanda erojen sinir uclarına da sahiptir. Erojen (erogenous) kelimesi Yunanca "aşk" anlamına gelen "eros" dan ve "üreten" anlamına gelen İngilizce "genous" kelimesinden gelir.

Erojen bölge, erkeğin orgazm olmasını sağlayan kısımdır. Kristen O'Hara, "Sex as Nature Intended It" kitabında şöyle diyor:

"Çok az insan seks eyleminin doğa tarafından çift arasında sevgi yaratmak için tasarlandığını fark eder. Çoğu insan seks eyleminin sadece zevk için olduğunu düşünür. Ancak doğa, seksin çifti birbirine bağlamasını (aşk bağı) amaçlamıştır çünkü aşk bağı, bağımlılık yıllarında çocuklarını büyütmek için çiftin birlikte kalmasını sağlamaya yardımcı olur. Sonuç olarak, cinsel organlar aslında sevginin jeneratörleridir çünkü beyinde sevgi duygularını yaratırlar."

Oksitosin orgazm sırasında salgılanır ve çiftlerin duygusal bağlarını ve ilişkilerini güçlendirici rol oynar. Oksitosin, erkeklerin diğer kadınlara "romantik ilgi göstermesini" engelleyerek tek eşliliği teşvik eder. Oksitosin, orgazmla birlikte yükseldiği için “aşk hormonu” olarak da bilinir. Alman araştırmacılar, oksitosin hormonunun tek eşliliği sağlamak gibi bir görevi olduğunu ileri sürüyor. Uzmanlar, aşk hormonu oksitosinin eşler arasındaki bağı güçlendirdiği, azlığının ise eşleri yeni arayışlara ve çok eşliliğe yönelttiği konusunda hemfikirler.

İsrail Bar-Ilan Üniversitesi’nin çiftler üzerinde 6 ay boyunca sürdürdüğü çalışmanın sonucu olarak sunduğu verilere göre yüksek oksitosin hormonu salınımı, ilişki süresini uzatıyor. Çalışma başında ilişkileri yeni başlamış çiftlerden, 6 ay sonunda hala beraber ve mutlu olanlarda erkek deneklerin oksitosin fazlası olduğu gözlemleniyor. Oksitosin isimli hormon tek eşli erkeklerin çekici kadınlara karşı daha iradeli davranmalarını sağlıyor.

Tek eşli yaşayan kişilerde bu hormonlar normal ve üzeri durumda yer alır. Aldatma eğilimi bulunan kişilerde ise hormonların seviyeleri düşük durumda yer alır.

Faydaları saymakla bitmeyen bu hormonun özellikle erkeklerde aldatma eylemini frenliyor olması evliliklerin de kurtarıcısı olduğunu gösteriyor. 

Psiklog Dr. James W. Prescott şöyle diyor:

"Textor'un 'Kültürlerarası Çalışma' erkek cinsel organ yaralamaları (sünnet) ile diğer kültürel özellikler arasındaki pozitif ilişkiyi gözler önüne sermektedir. 1- Çok Eşlilik. Çok eşli kültürler, erkeklerin birden fazla eşlerinin olduğu dolayısıyla kadınların erkeklerce cinsel olarak kontrol ve istismar edildiği kültürlerdir.2- Ergenlerin cinsiyete tabii tutularak birbirlerinden sıkı bir şekilde ayrılmaları. 3- Evlik öncesi ilişki şiddetle cezalandırılması (Recm cezası).  "



Reyhan Karaca, Türk erkeklerine güvenmediğini belirtti. 




Tuğba Ekinci: 'Türk erkeği parayı bulunca önce karıyı değiştirir'



Türk erkekleri aldatma liginde kaçıncı sırada?

İngiliz The Economist dergisi, pezervatif üreticisi Durex'in küresel seks araştırmasını yayınladı.

41 ülkede 300 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen ankete göre, Türkler eşlerini aldatma konusunda ilk sırada yer aldı. Yüzde 57'si eşlerini aldattığını söyledi.



Reyhan Karaca önceki gün radyocu Hakan Küfündür’ün Instagram’daki canlı yayınına katıldı.

Ünlü şarkıcı, özel hayatı hakkında merak edilenleri de anlattı. Karaca radyocunun evlilikle ilgili sorularına “Türk erkekleri mutlaka eşlerini aldatıyor. Onların sadakatine güvenmiyorum. Eğer evlenirsem yabancı biriyle evlenirim” yanıtını verdi.



Türk erkekleri çocuktan sonra daha sık aldatıyor

Kadınlar aldatmak için ilişkilerinde bir sorun yaşamayı beklerken erkekler için durum böyle değil. Sadece heyecan duymak, haz almak için eşini, sevgilisini aldatan erkek sayısı hiç az değil.





İngiliz model: Türk erkeklerine dikkat edin

İngiliz model Sophie Birch, Türkiye'de tatil yaparken tanıştığı ve evlilik vaadi ile hamile bırakıldığını; gencin ise evli olduğunu öğrenince yıkıldığını söyledi. Güzel model, “Türk erkeklerinin bu konudaki kötü ününü duymuştum, ama kulak asmadım. Diğer genç kızlar da aynı tuzağa düşmesin diye konuşuyorum" dedi.


Fotoğrafta Ukrayna'da Türk erkeklerini Türkçe protesto eden kadınlar.

Dünya genelinde kadın ticaretinin en büyük ekonomik kaynağı Türk erkekleridir.

Türk erkekleri sakatlanmış ve erojen sinir uçlarını kaybetmiş olduğu için tek eşli yaşaması çok zordur.


4 milyar dolarlık fuhuş sektörü

ATOnun "hayat kadını" raporuna göre, 350 kadından birinin fuhuş batağında olduğu Türkiyede fuhuş yaşı 15 - 40 arasında...



‘Türkiye’de seks işçisi sayısı 150 bini aştı’









Kiev'de 'Ukrayna genelev değil' sloganıyla Türkiye Büyükelçiliği'nin önünde eylem yapan, üyelerinin çoğu üniversiteli kızlardan oluşan FEMEN adlı sivil toplum örgütü, yine Türklere tepki gösterdi.

Örgütün lideri Anna Gutsol, Gazeta . ua sitesiyle söyleşisinde, Ukrayna'ya fuhuş için gelen yabancıların başında Türkler'in geldiğini iddia ederek, şunları söyledi:

"Kiev'de, 40-50 kişilik gruplar halinde gelen Türk erkeklerin kaldığı bir otel var. Bu kişileri havaalanında özel olarak karşılıyorlar, bu otele yerleştiriyorlar ve sonra buraya otobüslerle hayat kadınları getiriyorlar. Lobide pazarlıklar yapılıyor. Sonra bu sarhoş 'turistler' kentin ana caddesinde kızlara sarkıntılık yapıp, uygunsuz tekliflerde bulunuyor. 



Türk erkeklerinden yaka silkiyorlar

Ukraynalı kızlar ülkelerine fuhuş için en çok Türk erkeklerinin geldiğini, kızlara sarkıntılık ettiğini söylüyor.


'Türk erkeği aldatır'

Evliliklerin bitme nedenleri arasında, Türk erkeklerinin eşlerini çok 'kolay' aldatmaları da var.



Türkiye'deki en fazla boşanma sebebi: "Aldatma"


Reyhan Karaca: “Türk erkekleri eşlerini aldatıyor”