Alex'in intihar etmeden önce annesine gönderdiği mesaj

Lesley, Temmuz 1994'te anne olduğunda "hayallerinin gerçek olduğunu" söylüyor. "O, isteyebileceğim her şeydi" diyor.

Alex Hardy, annesi Lesley Roberts'a intihar kararını açıklayan bir e-posta gönderdi. Bu, bir genç olan oğlunun,  sünnet yüzünden neden intihar etmeye karar verdiğiyle ilgiliydi. Şöyle yazdı, "Az önce olanın bir felaket olduğu hızla anlaşıldı. Ben şimdi değil, 2015'te öldüm."

Alex'i neden tek seçeneğinin kendini öldürmek olduğunu hissetti? Alex, annesine gönderdiği e-postada, daha sonra yaşadığı fiziksel sorunları ayrıntılı olarak açıkladı.

Artık sünnet derisi tarafından korunmayan penisinin başından sürekli uyarı aldığını anlattı. “Kıyafet sürtünmesinden kaynaklanan bu sürekli mevcut uyarılmış hisler işkence; yıllarca maruz kaldıktan sonra azalmadı / normalleşmedi ”diye yazdı. "Göz kapağı kesilse göz küresine ne olacağını hayal edin?" 

Alex, annesinden öldükten sonra hikayesini paylaşmasını istedi.

Lesley Roberts, yıkıcı son e-postayı okuyunca şaşkına döndü. Sevgili oğlu Alex'ten geldi. İşte o zaman genç bir adam olan oğlunun sünnetten sonra intihar ettiğini fark etti. E-posta, 25 Kasım 2017'de intihar ettikten 12 saat sonra ulaşacak şekilde zamanlanmıştı. E-posta gelmeden bir saatten kısa bir süre önce Lesley ön kapısını açarak orada duran bir polis memuru bulmuş ve oğlunun öldüğünü açıklamıştı.

Alex sünnetin hem fiziksel hem de psikolojik zararını yaşıyordu. Yaşarken bundan ailesine veya arkadaşlarına hiç bahsetmedi.