Irak ve Suudi Arabistan'da sünnet


"Stop make a decision without your child permission! Your Child will traumatized forever. And after adulthood he will get a permanent sexual damaged feeling. Stop circumcision!"

Worood Zuhair, Iraq, Member of FEMEN

"Hört auf, über Eure Kinder ohne deren Zustimmung zu entscheiden! Eure Kinder werden für immer traumatisiert sein Und ihr Sexualempfinden als Erwachsene wird dauerhaft beschädigt sein. Stoppt Beschneidung!"

Worood Zuhair, Irak, Mitglied bei FEMEN

"Çocuğunuzun izni olmadan karar vermeyi bırakın! Çocuğunuz sonsuza kadar travma geçirecektir. Ve yetişkinlikten sonra kalıcı bir cinsel hasar görecektir. Sünneti durdurun!"

Worood Zuhair, Irak, FEMEN



Hello I am Rana Ahmad from the Secular Refugee Support. We should all come together so that circumcision of children and boys is no longer allowed - in Germany, in Europa and in the world. Children need our special protection and circumcision of boys and children in general is a violation of the most basic human rights. Everyone has the right to physical integrity. I hope that our voice will be heard, and that circumcision of children will be banned in Germany as soon as possible.

Rana Ahmad, Saudi Arabia, Säkulare Flüchtlingshilfe

Merhaba, Ben Säkulare Flüchtlingshilfe'den Rana Ahmad. Hepimiz bir araya gelmeliyiz, böylece Almanya'da Avrupa ve dünyada çocukların sünnetine artık izin verilmez. Çocuklar bizim özel korumamıza ihtiyaç duyarlar ve genel olarak çocukların sünnet edilmesi en temel insan haklarının ihlalidir. Herkesin fiziksel bütünlük hakkı vardır. Umarım sesimiz duyulur ve Almanya'da çocukların sünnet edilmesi mümkün olan en kısa sürede yasaklanır.

Rana Ahmad, Suudi Arabistan, Säkulare Flüchtlingshilfe