Sünneti Savunan Doktorların Hepsi Şarlatandır


Sünneti savunan doktorların hepsi şarlatandır.

Smegmanın sağlıksız olduğunu anlatan sahtekar doktorları dikkate almayın. Çünkü kadınlar erkeklerden dört kat daha fazla smegma üretir.

Frenulumun sağlıksız olduğunu anlatan sahtekar doktorları dikkate almayın. Çünkü kadınlarda iki frenulum var.

Sünnet derisinin sağlıksız olduğunu anlatan sahtekar doktorları dikkate almayın. Çünkü kadınların hem klitoral başlık (foreskin/prepuce/clitoral hood), hem labia minorası var.

Bir erkeğin genitalinde sahip olduklarının daha fazlası kadınlarda var. Şarlatan doktorlar haklı olsaydı bütün kadınlar sağlıksız olurdu.

Sağlıklı her erkek ve kadının sünnet derisi, smegma ve frenulumu var. Sünnetli erkeklerde sünnet derisi, smegma ve frenulum yoktur. Sünnet genital sakatlamadır.

Sünnet Derisi Nedir?

Her kadın iki sünnet derisi ile doğar. Birinci sünnet derisi klitorisi koruyan klitoral başlık, ikinci sünnet derisi vajinayı koruyan labia minoradır. Erkek sünnetine eşdeğer kadın sünneti klitoral başlık ve labia minora çıkarılmasıdır. Kadınlardaki klitoral başlık ve labia minora, erkeklerde sünnet derisi ile aynı embriyonik kökene sahiptir.

Smegma Nedir?

Sağlıklı her erkek ve kadının genitalinde smegma oluşur. Erkeklerde, smegma üretilir ve sünnet derisi altında toplanır; kadınlarda, klitoral başlık ve labia minora kıvrımlarında toplanır. Her iki cinsiyette smegma üretir. Kadınlar, sağlam (sünnetsiz) erkeklerden dört kat daha fazla smegma üretir. Gözyaşı gözü nasıl koruyorsa, smegmada genitali korur. Sünnetli erkeklerde smegma yoktur.

Frenulum Nedir?

Erkeklerde frenulum penis başının hemen altında sünnet derisinde yer alır. Kadınlarda iki frenulum var. Klitorisin frenulumu ve labianın frenulumu. Klitorisin frenulumu klitoris başının hemen altında yer alır. Labianın frenulumu vajinanın hemen altında yer alır. Sünnetli erkeklerin frenulumu yoktur.

Sünnet Derisi : http://www.kadinsunneti.com/2019/11/erkek-sunnetine-esdeger-kadn-sunneti.html

Smegma : 

Genital Frenulum